logo songteksten.net

Nieuwe album Chris Brown komt in mei

(Novum) - Chris Brown brengt op 5 mei zijn langverwachte zesde studioplaat X uit. Dat liet de zanger zaterdag weten op Twitter. Het album zou eigenlijk in juli al uitkomen, maar dat werd meerdere keren verschoven.

De zanger moest X de eerste keer uitstellen tot augustus vanwege problemen met zijn management. In september werd bekend dat het album pas in november zou worden uitgebracht. Deze datum ging echter weer niet door omdat de zanger, na een vechtpartij in Washington, naar een kliniek moest om onder meer aan zijn woedeaanvallen te werken. Brown, die in 2009 zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar timmerde, komt de afgelopen jaren geregeld in aanmerking met justitie.

De 24-jarige Brown werkte voor X samen met onder anderen Timbaland, Nicki Minaj en Diplo. De zanger liet op Twitter weten erg tevreden te zijn over zijn nieuwe album. "Dit is verreweg mijn beste album tot nu toe." Brown, bekend van nummers als Yeah 3X, Turn up the Music en Run It!, bracht in 2005 zijn eerste plaat uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren