logo songteksten.net

Yuli Minguel bedankte voor herkansing X Factor

(Novum) - Zangeres Yuli Minguel heeft vriendelijk bedankt toen haar werd gevraagd alsnog deel te nemen aan de Britse X Factor. Vorige week zondag werd duidelijk dat de Nederlandse zangeres het programma moest verlaten.

Tijdens de eerste liveshow werd zaterdagavond onthuld dat elke coach toch nog een extra kandidaat mee mocht nemen naar de liveshows. "Ik ben vorige week gepolst door de productie van X Factor voor de wildcard", laat de 32-jarige Minguel weten. "Maar dat heb ik gelijk geblokt. Ik ben met tranen vertrokken uit de show en dat wil ik niet nog een keer meemaken."

De zangeres zegt dat de afleveringen waar zij inzat begin september al zijn opgenomen. "Ik ging ervan uit dat het echt over was, totdat ze opeens weer terugkwamen". Na haar vertrek uit het programma is Minguel meteen druk in gesprek gegaan over haar debuutalbum, dat in maart moet verschijnen. "Als ik weer mee was gaan doen met X Factor had ik de kans gehad om er in de eerste show uit te liggen", laat de zangeres weten.

"Ik zou dan moeten wachten totdat de liveshows over zijn of de platenmaatschappij die is aangesloten bij X Factor met mij wil verdergaan." Die platenmaatschappij heeft volgens Minguel voorrang. Haar coach Louis Walsh heeft haar persoonlijk nog geprobeerd over te halen via Twitter. Walsh noemde de zangeres eerder nog 'een mix tussen Bette Middler en Tina Turner'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren