logo songteksten.net

'Victoria Beckham machtiger dan Britse koningin'

(Novum) - Victoria Beckham heeft in Groot-Brittanniƫ meer invloed dan koningin Elizabeth II. Dat blijkt uit een rijtje invloedrijke vrouwen dat de Britse National Magazine Company samenstelde. Op nummer een staat Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling, Beckham beslaat de nummer twee, derde is The Queen Mum.

Het bedrijf achter het lijstje is een uitgever van twintig Britse tijdschriften. "Rowling is gekozen vanwege haar schrijftalent, haar constante succes en filantropische natuur", licht de directeur toe. De 45-jarige schrijfster schonk onlangs tien miljoen pond voor onderzoek naar de ziekte multiple sclerose.

De 36-jarige Victoria Beckham werd in 1996 bekend als Posh Spice in de Britse band de Spice Girls. Drie jaar later trouwde ze met voetballer David Beckham. Inmiddels is Victoria moeder van drie zoons en heeft ze een succesvolle kledinglijn.

Het lijstje van invloedrijke Britse vrouwen werd samengesteld ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de uitgever. Ook Cheryl Cole, Kate Moss en Vivienne Westwood zijn terug te vinden in de top tien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren