logo songteksten.net

John de Mol overwoog reallifesoap moeder Gordon

(Novum) - De moeder van Gordon was zo'n geliefd en grappig persoon dat John de Mol overwoog een reallifesoap over haar te maken. Gordon vertelt in De Telegraaf dat de tv-producent de eerste was die hem belde om hem te condoleren met het overlijden van zijn moeder. "Hij vertelde dat hij met Talpa zelfs nog had overwogen een reallifesoap over haar te maken. Zo grappig vond hij haar."

Ondanks haar broze gezondheid was Gordons moeder nog altijd de gangmaker. "Ze zag altijd overal de vrolijke kant van", zegt de zanger over zijn moeder, die vorig jaar met haar zoon afreisde naar Rusland voor het Eurovisie Songfestival. "Dat hebben we ook gemerkt toen ze mee was naar Moskou. Vanuit haar rolstoel was ze op elk feest de gangmaker."

Gordons moeder, Marie Heuckeroth, overleed maandagochtend op 79-jarige leeftijd in haar slaap. "Ik ben naar haar huis gegaan, omdat ze de telefoon niet opnam", vertelt Gordon. "Ik vond haar naast haar bed. Ze was al overleden." De moeder van Gordon kwakkelde al enige tijd met haar gezondheid en werd vorige week, na een licht hartinfarct, nog opgenomen in een ziekenhuis. Toch kwam haar overlijden als een verrassing.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren