logo songteksten.net

Adam Lambert houdt zich koest in Maleisië

(Novum/AP) - Adam Lambert heeft gezworen dat hij zich deze week zal gedragen tijdens zijn concert in Maleisië. De extravagante homoseksuele zanger geeft donderdag een show in de hoofdstad Kuala Lumpur, waar vooral moslims wonen.

Een islamitische partij in het Aziatische land liet haar ongenoegen blijken over het geplande concert, omdat Lambert homoseksualiteit zou promoten. De zanger kust tijdens zijn concerten regelmatig een mannelijk bandlid op de mond. Vorig jaar tijdens de uitreiking van de American Music Awards simuleerden hij en een danser orale bevrediging op het podium.

De 28-jarige Lambert heeft dinsdag verklaard zich netjes te gedragen en zich aan de regels van de Maleisische regering te houden. Hij spreekt van een 'moeilijk beslissing', maar laat weten dat hij niet wil dat het publiek zich ongemakkelijk voelt. "Dit doe ik uit respect", verklaart hij.

Lambert is niet de eerste artiest die zijn show aanpast voor Maleisië. Eerder traden Gwen Stefani en Fergie in minder gewaagde outfits op in het land.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren