logo songteksten.net

Rihanna betere hitmachine dan de Stones

(Novum) - Rihanna doet het beter dan The Rolling Stones, althans in de Top 40. De 26-jarige zangeres heeft in de Nederlandse hitlijst meer punten verzameld dan de legendarische rockband. Madonna is echter nog steeds de succesvolste artiest in de Top 40, maakte de stichting achter de hitlijst donderdag bekend.

De lijst van succesvolste artiesten wordt bepaald door de positie en het aantal weken dat een artiest in de Top 40 heeft gestaan. Madonna verzamelde met haar 55 hits bijna 13,5 duizend punten en is daarmee koploper. Rihanna passeerde deze week The Rolling Stones. De zangeres verzamelde met haar 35 hits 12.127 punten. De rockers, die woensdag aankondigden in juni op Pinkpop te staan, volgen met 12.070 punten uit 49 hits.

Rihanna heeft nog wel even nodig om het succes van de Queen of Pop te evenaren. Als de zangeres uit Barbados hits blijft scoren terwijl dat haar Amerikaanse collega niet lukt, haalt Rihanna Madonna volgend voorjaar in. Rihanna staat momenteel in de Top 40 met twee duetten. Met Eminem zingt ze The Monster, en met Shakira Can't Remember to Forget You. Madonna was in februari 2012 voor het laatst te vinden in de hitlijst.

Madonna en The Rolling Stones wisten allebei wel meer nummer 1-hits op hun naam te schrijven dan Rihanna. Rihanna voerde de Top 40 slechts één keer aan, in 2007 met Don't Stop the Music. Madonna en The Rolling Stones prijkten beiden vijf keer bovenaan de hitlijst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren