logo songteksten.net

'Bruidspaar Wesley en Yolanthe kreeg veel gratis'

(Novum) - Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn tijdens hun huwelijk behoorlijk in de watten gelegd. The Class Company regelde voor ongeveer zes ton aan gratis spullen voor het echtpaar, beweert het evenementenbureau deze week in Grazia.

Van prosecco tot een team van twaalf kappers en suède shawls, Wesley en Yolanthe kregen het volgens The Class Company allemaal voor nop. Dat maakt de betalingsrel rondom het extravagante huwelijksfeest 'extra zuur', vertellen weddingplanners Anouk Smulders en Rossana Kluivert in het blad. Ook de schoenen van het bruidspaar, de getuigen en naaste familie zouden gratis zijn verstrekt.

Het echtpaar Sneijder ligt al enige tijd in de clinch met hun weddingplanners. Wesley en Yolanthe beweren dat The Class Company 'enkele tonnen' aan extra kosten in rekening bracht en weigeren te betalen. Het evenementenbureau zegt echter dat de twee alle extra uitgaven zelf aangevraagd hebben en probeert het resterende bedrag via een gang naar de rechter alsnog te krijgen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren