logo songteksten.net

Irma Nici kijkt uit naar confrontatie met Beckham

(Novum) - Irma Nici gaat de strijd met David Beckham vol goede moed aan. De prostituee beweert het bed te hebben gedeeld met de voetballer, maar hij ontkent dat in alle toonaarden. Zij klaagde hem daarop aan voor onder meer voor het toebrengen van emotionele schade. "Ik sta heel sterk in mijn schoenen. Ik ben er helemaal niet bang voor, ik kijk er zelfs naar uit", zegt ze.

Het mediacircus dat is losgebarsten sinds het moment dat de Nederlands-Bosnische Nici naar buiten kwam met haar verhaal, is haar niet in de koude kleren gaan zitten. "De media hebben op mij lopen jagen. Ik ben twee weken niet buiten geweest", zegt ze woensdag in RTL Boulevard. "Ik was helemaal niet klaar voor zo'n circus, ik was mentaal helemaal op."

Nici hoopt met de rechtszaak te kunnen bewijzen dat ze geen leugenaar is. "Ik wil bovenal mijn naam gezuiverd hebben. Dat is voor mij het allerbelangrijkst. Ik wil het geld niet, ik wil gewoon niet als leugenaar bekendstaan", zegt ze. "Ik weet dingen over hem die je alleen maar kan weten als je met hem naar bed bent geweest."

In Touch publiceerde vorige maand het verhaal van Nici, die beweert in 2007 een aantal keer het bed te hebben gedeeld met de getrouwde Beckham.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren