logo songteksten.net

Imca Marina zet trouwkapel voort

(Novum) - Imca Marina blijft doorgaan met het sluiten van huwelijken. In november leek het erop dat de zangeres haar trouwkapel in Midwolda zou sluiten. Toen haar Britse vriend vorig jaar door heimwee kreeg en terug naar zijn geboorteland ging, lukte het de zangeres niet meer om de zaak in haar eentje te runnen.

"Ik stond er helemaal alleen voor", zegt de Groningse in De Telegraaf. "Natuurlijk heb ik een fantastisch team van mensen om me heen, maar die moeten wel aangestuurd worden. Dat kan ik niet. Stel dat ik bijvoorbeeld moet optreden in Hoorn, dan kan ik moeilijk tegelijkertijd leidinggeven in Midwolda."

Marina heeft daarom besloten om de horecawerkzaamheden binnen De Vicarie uit te besteden. "Het hele complex, de holding, blijft dus mijn eigendom. Ik verpacht bij wijze van spreken een stukje grond", legt ze uit. De 69-jarige zangeres is momenteel in onderhandeling met een aantal partijen.

Ondertussen duikt Marina in de administratieboeken. "De nieuwe exploitanten moeten een schoon bedrijf binnen stappen. En daar bedoel ik niet mee dat de vloer geveegd moet zijn, maar juridisch." Marina's nieuwe zakenpartners moeten in november aan de slag kunnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren