logo songteksten.net

Doodsbange Johan Vlemmix slaapt in caravan

(Novum) - Johan Vlemmix is zo bang voor zijn eigen huis, dat hij in een caravan in de tuin slaapt. De rasentertainer maakte angstaanjagende dingen mee in zijn landhuis in Huissen. Vlemmix wil zijn spookhuis daarom dolgraag verkopen, maar dat mag niet van de Belastingdienst.

Vlemmix kocht het huis vorig jaar van Emile Ratelband. "Het spookt er al tientallen jaren. Emiles vrouw wilde er absoluut niet wonen. Ik had het gekocht, omdat ik dacht: spannend. Ik las in zijn blad dat Emile en zijn vrouw woorden hadden, omdat zij er niet wilde wonen", vertelt hij in Koffietijd. Daarop sloeg de sensatiezoeker zijn slag.

Vlemmix ervoer inderdaad veel onverklaarbare dingen. "Een slijptol die losschoot, deuren die heel erg hard dichtslaan. Er ligt nog iemand begraven in de kelder, een zekere Astrid", vertelt de Brabander. "Ik ben in een grafkist bovenop haar gaan liggen. Toen is het hek van de dam geraakt. Ik ben heel ziek geworden."

"Je ziet 's avonds ook echt verschijningen. Als je op zolder bent, zie je mensen lopen", zegt Vlemmix serieus. "Het was echt een koopje. Normaal gesproken betaal je zo'n achthonderdduizend euro voor zo'n huis. Ik heb het voor 2,5 ton gekocht."

Inmiddels is de lol er wel af voor Johan. Hij wil dan ook zo snel mogelijk van zijn huis af, maar daar steekt de Belastingdienst een stokje voor. "Ik moet er nog minstens vijf jaar blijven wonen. Dus ik heb er nu een caravan naast gezet, omdat het er echt heel vervelend is. Vooral 's avonds."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren