logo songteksten.net

Hoofdrollen Bakkum en Spek in musical Hartsvrienden

(Novum) - Jim Bakkum en Guido Spek hebben een hoofdrol in de musical Hartsvrienden. De 26-jarige Bakkum en 24-jarige Spek, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, spelen de tweelingbroers Eddy en Mickey.

"Zowel Jim als Guido stond hoog op ons verlanglijstje", zegt producent Erwin van Lambaart in een verklaring. "Nadat we ze samen auditie hebben laten doen, was iedereen ervan overtuigd dat deze twee idolen de broers moeten gaan spelen. De chemie tussen Jim en Guido is prachtig. Ik heb zelden zoiets gezien."

Bakkum is geen onbekende in musicalland, maar voor Spek wordt het zijn eerste rol in een musical. "Ik ben een enorme liefhebber van musicals", aldus de acteur. "Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Dat ik nu mijn twee grootste passies acteren en muziek mag combineren, is een droom die uitkomt."

Volgens Bakkum was er direct een klik met zijn tegenspeler. "De repetities moeten nog beginnen, maar ik heb nu al het gevoel dat we echte hartsvrienden zijn." Hartsvrienden gaat in januari in première.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren