logo songteksten.net

Jim Bakkum en Bettina willen relaxte bruiloft

(Novum) - Jim Bakkum en Bettina Holwerda willen geen bruiloft met allerhande tierelantijnen. Het verloofde paar hoopt een 'relaxte bruiloft' te vieren. De 23-jarige Jim ging vorige maand tijdens een vakantie op Hawaï op de knieën voor zijn 31-jarige vriendin Bettina.

"Het voelt te gek", zegt Jim tegen Novum Nieuws. "We gaan nu lekker voorbereiden, dan wordt het een mooie dag." Het aanstaande echtpaar wil een stressloos huwelijksfeest. "Heel relaxed. We willen het gewoon zo leuk mogelijk hebben. We gaan ons totaal niet druk maken", legt Bettina uit.

Jim neemt zeker geen voorbeeld aan het sprookjeshuwelijk van het kersverse echtpaar Sneijder-Cabau. "Ik heb, als ik dat huwelijk van Wesley en Yolanthe zie, zoiets van: te gek als zij dat zo willen, maar zo hoeft het bij ons niet. Jij hoeft niet in een koets aan te komen", zegt de acteur tegen zijn aanstaande.

De musicalacteurs laten weten beiden een grote kinderwens te hebben. "We gaan eerst lekker trouwen en wat daarna komt zien we dan allemaal wel weer", aldus Bettina. Het koppel trouwt volgend jaar, maar heeft nog geen datum geprikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren