logo songteksten.net

Rechtszaak Wesley & Yolanthe 'binnenkort'

(Novum) - Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau laten de onenigheid over hun huwelijk daadwerkelijk op een rechtszaak aankomen. The Class Company, dat samen met het productiebedrijf Portfoliooo verantwoordelijk was voor hun bruiloft, eist nog drie ton van het pasgetrouwde stel. De advocaat van het bedrijf laat weten dat de rechtszaak snel plaatsvindt.

"De rechtszaak vindt binnenkort plaats", bevestigt de raadsman van The Class Company aan De Telegraaf. Eerder liet The Class Company, een bedrijf van goede vriendin Rosanna Lima en Anouk Smulders, beslag leggen op een rekening van Wes en Yo. De tortelduifjes hebben volgens de krant een bankgarantie afgegeven, waardoor die beslaglegging is opgeheven.

The Class Company zegt nog een fiks bedrag tegoed te hebben van het bruidspaar, omdat de driedaagse bruiloft duurder uitviel dan begroot. Wesley en Yolanthe weigeren de onvoorziene kosten te betalen, omdat deze de oorspronkelijke begroting behoorlijk overschrijden. Ook diverse leveranciers zeggen de dupe te zijn geworden van de financiƫle onenigheid.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren