logo songteksten.net

Courtney Love wil toch Nirvana-musical

(Novum) - Courtney Love ziet het in de toekomst best zitten om een musical te maken over Nirvana. "Als we een team met de beste en meest gerespecteerde schrijvers, producenten en regisseurs kunnen samenstellen, dan is een musical op Broadway een reƫle optie", zegt de weduwe van Nirvana-frontman Kurt Cobain in het Britse muziekblad NME.

Love zei eerder nog dat ze geen interesse had om een voorstelling over de Amerikaanse rockband te maken. De zangeres is van gedachten veranderd door de vele vragen van fans.

"Er moet een geweldig verhaal komen dat nooit eerder is verteld", stelt Love. "Ik zou uren met het beste team rond de tafel gaan om iets neer te zetten dat Kurt op een enorm respectvolle en eerlijke manier wordt neergezet." Het is zaterdag precies twintig jaar geleden dat Cobain op 27-jarige leeftijd een einde aan zijn leven maakte.

De 49-jarige zangeres vindt het belangrijk dat haar 21-jarige dochter Frances, die ze kreeg met Cobain, tevreden is over de productie. "Ik weet dat haar vader tot leven komt op dat podium en dat als we samen in het theater zitten een van de meest emotionele ervaringen in ons leven wordt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren