logo songteksten.net

T.I. houdt contact met suïcidale man

(Novum) - T.I. wil de man die hij woensdag van de dood redde helpen met beter worden. De 30-jarige rapper overtuigde een suïcidale man op de 22e verdieping van een gebouw om niet te springen. Hij deed dat met een videoboodschap die met de telefoon van een agent was opgenomen en aan de man werd getoond.

"Ik wil de man steunen tot hij weer beter is", zegt T.I. na zijn heldendaad op de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. "Ik zei hem dat ik er voor hem was en dat alle moeilijkheden overwonnen kunnen worden als je er tijd en energie in steekt, maar dat hij eerst naar beneden moest komen." Een kwartier later kwam de man van het dak af.

Tegenover CNN verklaarde de rapper dat zijn hulpactie absoluut geen publiciteitsstunt is. "Ik kende deze man niet. Ik werd 's morgens niet wakker met de gedachte: laat ik vandaag eens iemand gaan redden zodat ik een goede beurt maak bij de rechter."

T.I. kwam in maart na negen maanden uit de gevangenis, waar hij vastzat voor wapenbezit. De rapper heeft nog een voorwaardelijke straf en moet vrijdag voorkomen wegens drugsbezit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren