logo songteksten.net

10-jarige Amira jongste aanvoerder albumlijst ooit

(Novum) - Amira Willighagen komt deze week met haar titelloze debuutalbum binnen op de eerste plek van de Album Top 100. Daarmee heeft de 10-jarige Holland's Got Talent-zangeres een record te pakken: ze is de jongste lijstaanvoerder in de geschiedenis van de Nederlandse hitlijst.

Amira werd vorig jaar bekend dankzij het tv-programma Holland's Got Talent, waarin ze de jury overrompelde met de aria Nessun Dorma. Ze won de finale en reisde vervolgens af naar Engeland voor de opnames van haar debuutalbum, dat vorige week verscheen.

De plaat van Stromae, Racine Carrée, staat op twee in de albumlijst. De Belg stond woensdagavond nog in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Girl van Pharrell Williams neemt de derde plek in.

In de Single Top 100 zijn de nummers een en drie ongewijzigd ten opzichte van vorige week. Clean Bandit en Jess Glynne staan bovenaan met Rather Be en John Legend neemt de derde plek in met All of Me. Ik Meen Het van de Edwin Evers Band is nieuw binnengekomen op de tweede plek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren