logo songteksten.net

Paris Hilton moet vriendje delen met andere blondine

(Novum) - Paris Hilton moet haar vriendje Cy Waits delen met een andere blondine, maar daar heeft de hotelerfgename geen enkel probleem mee. Waits bezoekt vrijwel ieder weekend zijn 7-jarige dochtertje Shae.

De socialite is dol op haar vaderlijke vriendje. "Een van de dingen die ik zo leuk vind aan Cy is dat hij een geweldige vader is", zegt Hilton tegen entertainmentzender E! "Ik kan goed opschieten met zijn dochter." Aangezien het kind in Las Vegas woont, trekken de twee ieder weekend naar de gokstad in de woestijn van Nevada.

De kleine Shae is net als de hotelerfgename verzot op beesten. "We vinden het zo leuk om samen naar dierenwinkels te gaan en met de diertjes te spelen", vertelt de 29-jarige Paris. "We doen samen vrouwendingen zoals onze nagels lakken en ons haar laten doen. Ze is prachtig, blond en heeft een sterk karakter."

De 34-jarige vriend van de blondine is blij dat de twee zo goed met elkaar kunnen opschieten. "Hij is erg close met zijn dochter en het betekent heel veel voor hem dat Paris zo leuk is met haar", zegt een bron dicht bij het koppel. Feestbeest Paris zou zelf ook een kinderwens krijgen door haar omgang met de spruit. "Ze is er achter gekomen dat het vormen van een gezin de betekenis van het leven is en kan niet wachten om zelf een baby te hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren