logo songteksten.net

Rolling Stone blundert met cover

(Novum/AP) - Rolling Stone heeft een blunder begaan met de cover van het nieuwe nummer. Actrice Julia Louis-Dreyfus siert de voorkant van het tijdschrift met op haar rug een tatoeage van de Amerikaanse grondwet, ondertekend door John Hancock. De staatsman ondertekende echter niet de grondwet, maar de Onafhankelijkheidsverklaring.

De fout werd op sociale media direct veelvuldig bespot, waaronder door The National Constitution Center. "Julia Louis-Dreyfus en de grondwet zien er goed uit op de cover van Rolling Stone, maar kom naar ons museum voor het ware verhaal", twittert het instituut dat gaat over de nalatenschap van de grondwet.

Ook Louis-Dreyfus zelf deed een duit in het zakje. De actrice schoof de fout in de schoenen van de luie communicatieadviseur Mike McClintock, een personage uit haar comedyserie Veep. "Weer een blunder van Mike", reageerde de voormalige Seinfeld-actrice via Twitter. "Domoor."

Een woordvoerder van Rolling Stone meent dat de Onafhankelijkheidsverklaring aan de andere kant Louis-Dreyfus' rug staat en dat er niet genoeg plaats was voor beide handtekeningen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren