logo songteksten.net

Rapper T.I. weer de gevangenis in

(Novum) - T.I. wordt weer achter de tralies gezet. De rechter besloot vrijdag dat de rapper elf maanden de gevangenis in moet, omdat hij tijdens zijn proeftijd de fout in ging.

De zelfbenoemde King of the South werd vorige maand gearresteerd op verdenking van drugsbezit. "Ik heb het verpest. Ik heb het flink verpest en dat spijt me. Ik heb er werkelijk en oprecht spijt van", liet T.I. weten in een poging aan een celstraf te ontkomen.

De rechter was echter onverbiddelijk. De Amerikaanse krant The Atlanta Journal-Constitution schrijft dat hij liet weten dat T.I. in zijn ogen 'de limiet aan tweede kansen heeft bereikt'. Wanneer de rapper na het verlaten van de gevangenis opnieuw de fout in gaat, kan hij op een celstraf van drie jaar rekenen. T.I. moet zich binnenkort melden bij de gevangenis.

De rapper werd op 1 september gearresteerd in Los Angeles. De auto van T.I., waar ook zijn vrouw in zat, werd tijdens een verkeerscontrole in Hollywood aan de kant gezet. Agenten roken al snel een wietgeur uit de auto komen, waarop het echtpaar in de boeien werd geslagen. Na het betalen van een borgsom mochten de echtelieden weer vertrekken.

De arrestatie vond plaats in de proeftijd die deel uitmaakte van de straf die T.I. vorig jaar kreeg opgelegd. De rapper werd destijds veroordeeld tot een celstraf van een jaar en een dag wegens wapenbezit. Een groot deel van de straf werd omgezet in huisarrest, wat in maart afliep.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren