logo songteksten.net

Muziek helpt Robin Thicke scheiding verwerken

(Novum) - Robin Thicke vindt veel steun in zijn muziek nu hij en zijn vrouw Paula Patton uit elkaar zijn. "Hij gaat heel erg op in zijn muziek en dat is erg effectief", zegt zijn vader Alan Thicke in de Canadese krant Toronto Star.

"Hij is bezig met een nieuw album dat heel erg emotioneel, dynamisch, krachtig en ongelooflijk muzikaal is. Hij klinkt geweldig", vervolgt de 67-jarige acteur. De zanger en actrice maakten in februari bekend uit elkaar te gaan, hoewel Thicke graag wil dat de breuk tijdelijk is.

Alan Thicke is vanaf woensdag, samen met zijn derde vrouw Tanya en zijn zoons, in Canada te volgen in de realityserie Unusually Thicke. Ook Robin komt geregeld langs in de nieuwe serie. Volgens Tanya leren mensen in de serie een andere kant kennen van de zanger. "Een van Robins mooiste eigenschappen is dat hij zo'n goede vader is. Dat zien maar weinig mensen."

De acteur zegt dat zijn zoon een stuk gedisciplineerder opvoedt dan hij deed. "Mijn kinderen kunnen je allemaal vertellen dat ik veel te vrij met ze was", legt Thicke uit. "Niet dat het me niets kon schelen of er nooit was, maar dat ik ze vertrouwde en hoopte dat ze slimmer waren dan pubers in werkelijkheid zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren