Puff Daddy weer rijkste hiphopartiest

Door Novum, donderdag 17 april 2014 15:22, bron: Novum

(Novum) - Puff Daddy is wederom de hiphopartiest met de meeste centen op de bank. De rapper en muziekproducent staat, net als de twee voorgaande jaren, bovenaan de lijst van de vijf rijkste sterren in het genre. Dat heeft het Amerikaanse zakenblad Forbes, dat het lijstje samenstelt, woensdag bekendgemaakt.

Puff Daddy heeft volgens het blad zo'n zevenhonderd miljoen dollar op zijn bankrekening. De rapper heeft het afgelopen jaar zo'n 120 miljoen verdiend aan onder meer zijn nieuwe muziekzender Revolt TV.


Dr. Dre is op de tweede plek van de lijst te vinden. De rapper en producent heeft een geschat vermogen van 550 miljoen dollar en verdiende het afgelopen jaar veel geld met zijn audiobedrijf Beats by Dre. Jay-Z, die vorig jaar nog op de tweede plek stond, completeert de top drie. De rapper heeft volgens Forbes 520 miljoen dollar op zijn rekening.


Het zakenblad stelt al jaren lijsten samen van de rijksten der aarde in verschillende vakgebieden. Forbes kijkt voor de hiphoplijst onder meer naar verdiensten uit het verleden en bezittingen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten