logo songteksten.net

The Opposites maken kans op vier State Awards

(Novum) - The Opposites maken grote kans op een State Award. Het rapduo is in vier categorieën genomineerd, waaronder Beste Groep en Beste Live Act. The Opposites-lid Twan van Steenhoven, alias Big2, is ook voorgedragen als Beste Producer. De muziekprijs voor Nederlandse hiphop-artiesten wordt op 26 november door BNN uitgereikt in Rotterdam.

The Opposites, naast Van Steenhoven bestaande uit Willem de Bruin, maken verder kans op de award voor Beste Video en Beste Single. Ook rapper Hef behoort tot de favorieten. Hij kan vier prijzen in de wacht slepen, waaronder die voor Beste Artiest. Het duo Önder & FS Green maakt kans op drie prijzen.

The Opposites wonnen in juni nog drie TMF Awards. Voor het nummer Broodje Bakpao, dat ze samen met Sef & Gers maakten, wonnen ze de prijs voor Beste Video en de TMF Superchart Award. Bij de State Awards is Broodje Bakpao genomineerd voor Beste Single.

De State Awards worden voor de derde keer uitgereikt. In totaal zijn er elf categorieën waarop het publiek kan stemmen. Daarnaast wordt een Life Time Achievement Award uitgereikt door een commissie van muziekdeskundigen. BNN wil met de prijs de Nederlandse hiphopscene onder de aandacht brengen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren