logo songteksten.net

'Tiger Woods betaalde ex 110 miljoen dollar'

(Novum) - Tiger Woods heeft zijn ex-vrouw Elin Nordegren na de scheiding 110 miljoen dollar betaald, ruim 78 miljoen euro. De voormalige echtgenote van de golfer gaat zich echter niet te buiten met haar nieuw verworven rijkdom.

De 30-jarige Nordegren nam deze maand een aantal keer het vliegtuig, maar deed dat gewoon met de goedkope luchtvaartmaatschappij Virgin America, schrijft entertainmentsite Radar Online. In het verleden gebruikte de Zweedse regelmatig een van de privévliegtuigen die de golfer tot zijn beschikking heeft. "Ze kan de jet makkelijk betalen maar die gedachte komt niet eens in haar op", vertelt een kennis van Nordegren.

"Ze is niet gierig maar ze smijt gewoon niet met geld zoals sommigen dat zouden doen", zegt de bron. "Ze gedraagt zich niet alsof ze de loterij heeft gewonnen." Nordegren heeft nog steeds babysitters en huishoudelijke hulpen in dienst, maar zou het personeel minder uren laten werken. Volgens de kennis is de Zweedse nog steeds niet helemaal hersteld van de crisis waarin ze terechtkwam, toen bleek dat haar echtgenoot er geheime relaties op nahield.

Het bedrag dat de golfer aan zijn vrouw betaalde is het twaalfvoudige van wat hij een van zijn minnaressen eerder dit jaar betaalde om haar mond dicht te houden over hun affaire. Toch had Nordegren volgens een bron veel meer geld kunnen vragen. "Tiger is met alles wat hij de afgelopen jaren gespaard, geïnvesteerd en verdiend heeft, honderden miljoenen dollars waard."

De overspelige golfer zou zich tijdens de afhandeling van de scheiding drukker om zijn kinderen dan om zijn geld hebben gemaakt. "Tiger was bang dat Elin terug zou willen naar Zweden en de kinderen mee zou nemen." De twee hebben samen een dochter van 3 jaar en een zoontje van een jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren