logo songteksten.net

Jan Smit was speurtocht helemaal zat

(Novum) - Jan Smit is niet te spreken over een speurtocht die door Volendam werd georganiseerd. De excursie leidde deelnemers onder meer langs de huizen van bekende muzikanten uit het vissersdorp.

De speurtocht kende spelers daarnaast punten toe voor de meest spectaculaire foto. Ook de vriendin van de 24-jarige Smit werd regelmatig gefotografeerd. "Wij hebben als Volendamse artiesten verzocht of ze daarmee op willen houden", zegt de zanger maandag in RTL Boulevard. Volgens Smit werden de Volendamse sterren zelfs in hun huis niet met rust gelaten.

"Ik heb zelf een heel hoog hek voor mijn huis", legt de zanger uit. "Maar Simon heeft een rijtjeshuis waar ze naar binnen staan te filmen als hij bijvoorbeeld op de bank een film ligt te kijken." Ook de buren van de sterren zouden last hebben van de speurtochtdeelnemers. De excursie van Van Aemstel produkties is inmiddels gestopt, laat De Telegraaf weten.

Gewone fans hoeven niet bang te zijn dat Smit en consorten niet meer met ze op de gevoelige plaat willen. "Wij gaan met iedereen op de foto die dat wil."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren