logo songteksten.net

Kanye West wilde zelfmoord plegen

(Novum/AP) - Kanye West heeft ooit met de gedachte gespeeld om zijn leven te beƫindigen. De rapper zegt daar nu geen last meer van te hebben en zijn roeping te hebben gevonden in de popcultuur. "Er zijn momenten geweest dat ik heb overwogen zelfmoord te plegen", onthulde West tijdens een presentatie van zijn nieuwe korte film Runaway.

Tegenwoordig zegt de rapper zich verantwoordelijk te voelen om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de pop- en kunstcultuur. "Ik ben niet van plan mijn leven te verkwanselen." De immer bescheiden Kanye West zegt zichzelf vandaag de dag als popicoon en 'cultuursoldaat' te zien.

Hij vertelde niet wanneer hij precies van plan was om het bijltje erbij neer te gooien. In zijn nieuwe nummer Power heeft West het wel herhaaldelijk over uit het raam springen. 'Een prachtige dood', volgens het lied.

De 33-jarige rapper vertelde een zwaar jaar achter te rug te hebben gehad na het Taylor Swift-incident, tijdens de MTV Awards van vorig jaar. Daarnaast zegt West in de afgelopen drie jaar ook nog vier ouderlijke figuren te zijn kwijtgeraakt. "Alles is van me afgenomen," zei de rapper. "Ik ben niet bang. Het maakt me zo weinig uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren