logo songteksten.net

Nieuwe album Bløf binnen op één

(Novum) - Het nieuwe album In het Midden van Alles van Bløf is deze week binnengekomen op de eerste plaats in de Album Top 100. Het nieuwe album is daarmee het negende album van de Zeeuwse band dat op nummer één binnenkomt.

"Het is altijd spannend om een nieuwe plaat uit te brengen", zegt frontman Pascal Jakobs in een verklaring van platenmaatschappij Universal. "We zijn uiteraard heel erg blij met alle positieve reacties op de muziek. We genieten er ook erg van om alle nieuwe nummers live te spelen." In het Midden van Alles is het elfde studioalbum van de band en bevat de singles Spijt heb Je Morgen Maar en Open Je Ogen.

Ook de nummer twee in de Album Top 100 is een nieuwe binnenkomer, Allent Veur Joe van de Drentse formatie Mooi Wark. Waanzinnig Gedroomd van Kinderen Voor Kinderen zakt een plaatsje naar de derde positie. De verzamel-cd Collected van de Cats maakt een forse stijging van de dertiende naar de vierde plaats. De top vijf wordt gecompleteerd door Absence of the Sun van Triggerfinger, dat vorige week nog op één stond.

Bij de singles is er wat minder beweging in de top vijf. Rather Be van Clean Bandits featuring Jess Glynne blijft staan op één. Coldplay en Pharrell Williams wisselen van plek, waardoor de Britse band nu met Magic op twee staat en de Amerikaanse zanger met zijn Oscarwinnende nummer Happy zakt naar plek drie. George Ezra blijft met zijn Budapest op nummer vier staan en Milky Chance stijgt met het nummer Stolen Dance van de zevende naar de vijfde plek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren