logo songteksten.net

Jason Derulo maalt niet om gewaagde songteksten

(Novum/AP) - Jason Derulo trekt zich weinig aan van mensen die de teksten van zijn nummers wat aan de gewaagde kant vinden. "Ik doe mijn best om mensen niet te beledigen, maar daar ben ik niet heel erg mee bezig", zegt de zanger. Derulo zingt in zijn nummers veel over onder meer seksuele handelingen en de rondingen van vrouwen.

"Ik probeer gewoon mijn eigen ding te doen en natuurlijk ontstaat er ophef over mijn liedjes, dus ik probeer me daar niet te druk over te maken", vervolgt de zanger. "Ik begrijp niet waar mensen het over hebben als ze dingen zeggen als dat ik vrouwen zie als objecten."

Ook op zijn hit Talk Dirty, die vorig jaar uitkwam, zingt Derulo over seks. De zanger is niet verbaasd dat het liedje, dat het wereldwijd goed deed in de hitlijsten, ondanks de pikante tekst een hit werd. "De hedendaagse muziek is een stuk vrijer. Ik heb wel ergere dingen gehoord."

De 24-jarige zanger bracht vorige maand zijn album Talk Dirty, een vernieuwde versie van zijn in september verschenen plaat Tattoos, uit. Volgens Derulo laat het album goed zien hoe hij is gegroeid als zanger en liedjesschrijver. "De plaat laat precies zien wie ik ben", zegt hij. "Ik schrijf zoals ik dingen zou vertellen tegen mijn beste vriend."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren