logo songteksten.net

Jim en Bettina bezegelen liefde met tatoeage

(Novum) - Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben elkaar op een erg pijnlijke manier de liefde betuigd. De tortelduifjes hebben een notenbalk op hun pols laten tatoeëren. "Omdat we zo verliefd zijn en gaan trouwen", legt Jim uit voor de camera van Novum Nieuws.

Dat Jim zijn pols liet versieren werd begin deze maand duidelijk. Deze week werd ook Bettina gespot met een notenbalk op haar pols. "Het is heel bijzonder als je allebei iets op je arm laat zetten", vertelt de 31-jarige musicalactrice. "Zeker als je allebei normaal gesproken nooit een tatoeage zou nemen."

De liefdesverklaring ging gepaard met bloed, zweet en tranen. "Het voelt alsof je langzaam wordt opengesneden", herinnert Bettina zich. Haar verloofde is het roerend met de blondine eens. "Het is alsof iemand met een mesje over je arm gaat." De pijn maakt de boodschap nog krachtiger. "Het is heel speciaal om te zien dat je zoveel pijn lijdt voor elkaar."

Jim maakte via Twitter wereldkundig dat hij een tatoeage had laten zetten, maar hield zijn lippen stijf op elkaar over het design. "Het is privé, maar ik ga het niet verbergen", zegt de 23-jarige over zijn mysterieuze gedrag. "Het is echt iets voor onszelf, ter ere van onze verloving."

Jim en Bettina maakten vorige maand bekend dat ze in het huwelijksbootje stappen. De zanger ging tijdens een vakantie op Hawaï op zijn knieën. De twee zijn niet van plan nog een tatoeage te nemen als ze het jawoord hebben uitgewisseld. Dat gebeurt alleen bij eventuele kinderen.

"De enige reden waarom ik weer een tattoo zou nemen is als ik kinderen krijg", vertelt Jim. "Misschien is dan mijn andere pols aan de beurt." Ook Bettina kan zich indenken dat ze tegen die tijd weer naar een tatoeëerder stapt. "Ik kan me voorstellen dat je dan de naam van je kinderen op je lichaam wil. Je kinderen zijn natuurlijk ook voor eeuwig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren