logo songteksten.net

Johan Vlemmix beproeft geluk in Hollywood

(Novum) - Het gaat Johan Vlemmix eindelijk weer een beetje voor de wind. De entertainer gaat in de Verenigde Staten in gesprek over mogelijke filmopnames in zijn spookhuis in Huissen.

Sinds Vlemmix het huis van Emile Ratelband kocht ging er van alles mis, zegt de 51-jarige Brabander tegen Novum Nieuws. "Ik heb echt in een diep dal gezeten, maar er is licht aan het einde van de tunnel." Door de aankoop van het huis kwam de entertainer in financiƫle problemen. In maart werd hij opgenomen in het ziekenhuis nadat hij tijdens de opnames van zijn programma onwel was geworden.

Vlemmix ziet een film over zijn huis wel zitten. " Ik wil ook wel een rol in de film, maar daar moet nog over onderhandeld worden." Volgens de beroeps-BN'er, die donderdag naar Hollywood vertrekt, wordt de film een soort Paranormal Activity. "Die bracht 194 miljoen dollar op!" Onlangs bracht het programma Ghost Hunters International een bezoek aan het spookhuis van Vlemmix. "Dus volgend jaar kom ik al wereldwijd op televisie."

De entertainer slaapt vanwege de bovennatuurlijke commotie in zijn huis nog wel in zijn caravan, naast het huis. "Daar is het rustig. Maar ik heb wat geklooi met de kachel, dus die heb ik uitgezet", vertelt Vlemmix. "Ik wil niet om het leven komen door een koolmonoxidevergiftiging." De kachel deed het volgens de Brabander perfect, tot hij opeens gas rook. "Het is wel verschrikkelijk koud."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren