logo songteksten.net

Armin van Buuren wint Gnome Award

(Novum) - Armin van Buuren is woensdagavond in de prijzen gevallen. De Nederlandse dj won een Gnome Award in de categorie populairste internationale dj. De danceprijzen werden uitgereikt in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

De Gnome Awards werden vijftien jaar geleden in het leven geroepen om enig vermaak te brengen in de Nederlandse dancescene. Woensdag vond de eerste internationale editie plaats, als startschot van het Amsterdam Dance Event.

Naast Armin van Buuren viel onder anderen ook dj Miss Fuzzy in de prijzen. Zij won de Gnome Award in de categorie meest veelbelovend Nederlands talent. De Duitse hoofdstad Berlijn werd uitgeroepen tot de stad met de invloedrijkste en creatiefste underground scene. Fransman David Guetta werd verkozen tot dj met het slechtste kapsel.

Het Amsterdam Dance Event duurt tot en met zaterdag. Onder anderen Kelis, Jeff Mills en Sven Väth staan dit jaar op het vierdaagse festival- en conferentie-evenement voor elektronische muziek. In totaal treden meer dan zevenhonderd artiesten op tijdens deze vijftiende editie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren