logo songteksten.net

Moeder Beyoncé ontkent zwangerschap dochter

(Novum) - Beyoncé is niet in verwachting van haar eerste kindje. Haar moeder Tina Knowles vertelde in de talkshow van Ellen DeGeneres dat ze niet opnieuw oma wordt. Geruchten dat Beyoncé zwanger is van haar echtgenoot Jay-Z staken woensdag opnieuw de kop op.

Ingewijden wisten het zeker: dit keer is Beyoncé echt in verwachting. "Ze was in shock. Beyoncé houdt van kinderen, maar ze was nog niet klaar om moeder te worden", zou een anonieme bron hebben gezegd volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Tina Knowles doet de geruchten simpelweg af als 'niet waar'. "Als we alle verhalen moeten geloven, had ze inmiddels vijf of zes kinderen gehad."

Geruchten dat Beyoncé en Jay-Z hun eerste kindje verwachten doen geregeld de ronde. Ook begin dit jaar beweerden verschillende showbizzsites dat de 29-jarige zangeres zwanger was. Toen ontkrachtte een woordvoerder de verhalen.

Beyoncés moeder biecht in de show van Ellen DeGeneres wel op dat ze haar oudste dochter graag moeder zou zien worden. "Ze is nu niet in verwachting, maar ik kan niet wachten." Tina's jongste dochter Solange zette zes jaar geleden haar eerste kind op de wereld. Solange was destijds 18.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren