logo songteksten.net

Privéleven Martijn Krabbé in rustiger vaarwater

(Novum) - Het gaat inmiddels een stuk beter tussen Martijn Krabbé en zijn echtgenote Amanda. De 42-jarige presentator en zijn vrouw besloten enige tijd geleden voor onbepaalde tijd apart te gaan wonen. "Ik denk dat we nog wel even apart blijven wonen", zegt hij. "Het gaat nu beter met ons dan in het afgelopen jaar dat we samenwoonden. De ruzies zijn voorbij."

Martijn en Amanda zetten hun vier kinderen momenteel op de eerste plaats. "Elk week maken we een planning. Wanneer ik kom koken, wanneer ik de kinderen uit school of het kinderdagverblijf ga halen, wat voor leuke dingen we gaan doen", doet de presentator donderdag uit de doeken in De Telegraaf. "En in de herfstvakantie gaan we met het hele gezin op stap."

Ook op het professionele vlak heeft Krabbé het druk. De liveshows van het programma The Voice of Holland komen eraan en een nieuw seizoen X Factor volgt waarschijnlijk snel. De presentator wordt vanaf de liveshows van The Voice herenigd met X Factor-collega Wendy van Dijk, die hem gaat bijstaan tijdens de presentatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren