logo songteksten.net

Dj Tiësto weet geen raad met vrije tijd

(Novum) - Dj Tiësto is zo druk met zijn werkzaamheden dat hij geen idee heeft wat hij moet doen als hij vrij is. De wereldberoemde Brabander heeft binnenkort voor het eerst sinds lange tijd vakantie.

Tijs Verwest, zoals de dj eigenlijk heet, heeft de hele maand januari vrij. "Voor het eerst sinds jaren", vertelt Tiësto aan Novum Nieuws. "En ik heb nog geen idee wat ik ga doen. Als ik vier dagen vrij ben weet ik al niet wat ik met mijn vrije tijd aanmoet." De dj zegt zich snel te vervelen als hij niet hoeft te werken.

Tiësto heeft net een drukke zomertoer achter de rug. "Ik heb het nu iets rustiger, maar heb nog wel veel studiowerkzaamheden." De dj zegt zelf ook dansfeesten te bezoeken als hij niet hoeft te werken. "Als ik op Ibiza ben en ik ben vrij, ga ik altijd uit." Tiësto bezoekt graag dj's die iets anders doen dan hijzelf. "Ik ga bijvoorbeeld erg graag naar Carl Cox."

Dat doet de 41-jarige Verwest onder meer voor inspiratie. "Maar ook om gewoon eens naar andere dingen te luisteren." Voor hij er een maandje tussenuit knijpt, toert Verwest nog door de Verenigde Staten en Australië.

Vanwege zijn drukke bestaan is het volgens de dj bijna niet te doen om een relatie te onderhouden. Tiësto blijft voorlopig dan ook liever vrijgezel. "Na mijn laatste relatie heb ik besloten dat ik beter even alleen kan blijven. Dat is veel handiger."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren