logo songteksten.net

Nicolas Cage moet 2,5 miljoen dollar ophoesten

(Novum) - Nicolas Cage heeft wederom een schuldeiser aan zijn broek hangen. De 46-jarige acteur, die sinds vorig jaar wordt geconfronteerd met financiële tegenslagen, moet tweeënhalf miljoen miljoen dollar betalen aan een bank in de Amerikaanse staat Nevada.

Cage bezat een villa in Nevada, maar moest die gedwongen in de verkoop zetten nadat duidelijk werd dat hij nog een schuld van 6,6 miljoen dollar had openstaan bij de belastingdienst. De acteur deed het huis in januari van de hand voor 3,5 miljoen minder dan wat hij er vier jaar geleden voor betaalde.

Entertainmentwebsite Radar Online heeft nu de hand weten te leggen op documenten waaruit blijkt dat Cage de lening die hij afsloot om het huis te kopen nooit heeft afbetaald. Dat gaat hem 2,3 miljoen dollar kosten. Ook voor alle kosten die zijn gemaakt na de gedwongen verkoop van de villa, waaronder belastingen en juridische kosten, moet de acteur opdraaien. Daarnaast wordt totdat de schuld in zijn geheel is afgelost een rente van 5,5 procent berekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren