logo songteksten.net

Christina Aguilera ziet het soms niet meer zitten

(Novum) - Christina Aguilera zoekt wanhopig naar manieren om haar dagen door te komen. De 29-jarige zangeres maakt een moeilijke tijd door nadat ze vorige week bekendmaakte te gaan scheiden van haar man Jordan Bratman. "Op sommige dagen kan ik me er niet eens toe zetten uit bed te komen."

Op dergelijke momenten wordt Aguilera bijgestaan door haar vrienden en familie. "Ze staan 24 uur per dag voor me klaar", vertelt de zangeres in een interview met het Amerikaanse vrouwenblad Redbook. "Op dagen dat ik het even niet meer zie zitten, helpt hun steun me er doorheen."

Haar zoon Max zorgt er volgens Christina voor dat ze haar verstand niet verliest. "Zijn behoeften en geluk zijn momenteel het belangrijkste voor mij", beweert Aguilera. "Ik wil hem beschermen en zorgen dat hij zich veilig voelt." De zangeres en Bratman willen gedeelde voogdij over hun 2-jarig zoontje.

Over de redenen van de breuk wil Aguilera niks kwijt. "Uit respect voor mijn man wil ik dat graag privé houden", legt ze uit. "Op dit moment houd ik me vooral bezig met hoe ik de dag moet doorkomen."

Aguilera werd enkele dagen voor het bekendmaken van de breuk met een bebloede mond en een kapotte lip gesignaleerd in een ziekenhuis in Los Angeles. "Haar man vertelde dat ze gevallen was", onthult een bron aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. Een dokter zou Aguilera's lip vervolgens hebben gehecht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren