logo songteksten.net

Jackson was volgens ex-vrouw niet te redden

(Novum) - Lisa Marie Presley is ervan overtuigd dat het leven van Michael Jackson niet gered had kunnen worden. De ex-vrouw van de overleden popster had wel gewild dat ze iets meer haar best had gedaan. Dat zei de dochter van Elvis Presley in The Oprah Winfrey Show. Het is haar eerste en enige interview over de dood van haar ex-man.

"Ik weet dat het naïef is om dat te denken, maar ik had dat echt gewild", vertelt de 42-jarige Lisa Marie. "Had ik maar gezegd: hoe gaat het met je? Of: kan ik iets voor je doen? Ik heb er echt spijt van dat ik dat niet heb gedaan."

Jackson overleed vorig jaar aan een overdosis van het narcosemiddel propofol. Presley denkt dat de 'godachtige verschijning' van Jackson het lastig maakte voor mensen om Jackson te wijzen op zijn gevaarlijke gewoontes, zoals zijn overmatige medicijngebruik.

"Als hij je niet in de buurt wilde hebben, als je hem wilde confronteren met iets waar hij niet geconfronteerd mee wilde worden, liet hij je wegsturen. Inclusief zijn familie", vertelt Presley. "Dat was een soort trein in een bepaalde richting, die niet meer gestopt kon worden."

Presley en Jackson trouwden in 1994, maar anderhalf jaar later strandde het huwelijk al. Presley herinnert zich het laatste echte gesprek met haar voormalige echtgenoot. "Hij vroeg of ik van hem hield", vertelt ze. "Ik zei dat ik emotieloos was. Dat woord vond hij verschrikkelijk. Hij moest huilen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren