logo songteksten.net

Muziek Solange Knowles in trek na liftfittie

(Novum) - Een paar klappen en een trap uitdelen aan Jay-Z heeft Solange Knowles geen windeieren gelegd. De muziekverkoop van het 27-jarige zusje van Beyoncé, die begin deze maand in een lift tekeerging tegen Jay-Z, is sinds het uitlekken van de beelden van het incident meer dan verdubbeld. Dat meldt de Amerikaanse site hiphopdx.com op basis van cijfers van Nielsen Soundscan.

Solanges singles werden vorige week tweeduizend keer aangeschaft, terwijl dat er de week daarvoor nog zeshonderd waren. Solange bracht zonder veel succes tot nu toe twee albums, een ep en dertien singles uit. Losing You leverde haar in 2012 een zeer bescheiden hit op.

Waarom Beyoncés jongere zusje na het chique Met Gala in New York door het lint ging, is nog steeds gissen. Nadat de videobeelden op 12 mei uitlekten, werd op social media volop gespeculeerd over de aanleiding van de ruzie. Een vaak gemaakte grap was dat Jay-Z vlak voordat hij de lift instapte een opmerking maakte over Solanges weinig succesvolle muziekcarrière.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren