logo songteksten.net

Vrienden voerden Elton John cocaïne

(Novum) - Elton John is vroeger stiekem gedrogeerd door zijn vrienden. De 63-jarige zanger ontdekte pas jaren later dat vrienden cocaïne in zijn eten hadden gestopt, zodat hij hen de hele nacht kon vermaken met zijn pianospel.

John had er geen idee van dat hij drugs achter zijn kiezen had. "Ik ging om 07.30 uur weg en bedacht me: ik ben nog nooit zo lang opgebleven, maar ik voel me goed", vertelt John volgens het Britse tabloid The Sun. "Jaren later kwam ik erachter dat ze cocaïne in mijn eten hadden gedaan."

Danny Hutton, zanger van de rockband Three Dog Night, geeft toe dat hij de onwetende Elton drugs toe heeft gediend. "Ik ben het hem waarschijnlijk vergeten te vertellen", biecht hij op. "Het heeft hem geen schade toegebracht. Hij is succesvol geworden." John kampte overigens jarenlang met cocaïne- en alcoholverslaving.

John en Hutton doen hun uitspraken in de documentaire Madman Across the Water, die belicht hoe Elton als 23-jarige zanger doorbreekt in de Verenigde Staten na een mislukte poging in Groot-Brittannië. BBC zendt de film 30 oktober uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren