logo songteksten.net

Rechter stuurt Lohan terug naar afkickkliniek

(Novum/AP) - Lindsay Lohan moet zich van de rechter opnieuw laten opnemen in een afkickkliniek. De 24-jarige actrice verscheen vrijdag in de rechtszaal, omdat ze onlangs werd betrapt op drugsgebruik.

Lohan moest afgelopen zomer enige tijd de gevangenis in, vanwege het overtreden van de regels van haar proeftijd voor rijden onder invloed. Ondanks een daaropvolgend afkickprogramma werd ze vorige maand toch weer betrapt op met drugs op.

De rechter dreigde eerder de actrice voor dertig dagen achter de tralies te zetten als ze opnieuw de fout in zou gaan, maar streek vrijdag met de hand over het hart. Lohan moet zich tot 3 januari laten behandelen in de Betty Ford-kliniek, waar ze zich onlangs vrijwillig meldde in een zoveelste poging van haar verslaving af te komen. "Je bent een verslaafde. Ik hoop dat je dat begrijpt", zei de rechter.

Lohan moet zich op 25 februari weer melden in de rechtszaal. In de tijd tussen het verlaten van de kliniek en het verschijnen voor de rechter wordt ze onderworpen aan drugstesten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren