logo songteksten.net

The Common Linnets voeren hitlijsten aan

(Novum) - Alle commotie rond The Common Linnets lijkt het succes van het gelegenheidsduo in de hitlijsten geen windeieren te hebben gelegd. In de Album Top 100 staat het album bovenaan, terwijl songfestivalhit Calm after the Storm op één staat in de Single Top 100.

Het is voor het eerst dat The Common Linnets beide lijsten tegelijkertijd aanvoeren. In de albumlijst stond het duo de afgelopen twee weken bovenaan, terwijl Calm after the Storm in maart en in mei de lijst met bestverkochte singles al een keer aanvoerde.

In Nederland werd afgelopen week massaal 'gezocht' naar Waylon, die zich na zijn deelname aan het Songfestival niet meer liet zien bij optredens van The Common Linnets. De zanger verklaarde dat The Common Linnets een project is van Ilse DeLange en dat hij slechts gedeeltelijk zou meewerken. Hij en de zangeres staan nog wel samen in het stadion van FC Twente op 21 juni.

In de albumlijst staat Coldplay net als vorige week tweede met Ghost Stories, terwijl Django Wagner vanuit het niets is binnengekomen op de derde plek met Samen... Pharrell Williams klimt weer een paar plaatsen in de singleslijst en neemt de tweede plek in met Happy, gevolgd door Love Never Felt So Good van Michael Jackson en Justin Timberlake.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren