logo songteksten.net

VanVelzen kan kandidaten genoeg bijbrengen

(Novum) - VanVelzen kan zijn pupillen in The Voice of Holland nog genoeg bijbrengen. De 32-jarige zanger heeft in de talentenjacht voor gevorderden diverse kandidaten met een flinke dosis zangervaring onder zijn hoede. Volgens VanVelzen is er nog genoeg te leren, dat doet de zanger naar eigen zeggen ook nog elke dag.

"In mijn groepen zitten niet heel veel mensen met een carrière. Ze kunnen wel allemaal goed zingen", vertelt Roel van Velzen aan Novum Nieuws. Maar een gouden keeltje is niet genoeg voor een artiest. "Ik breng ze bij met welke mensen ze kunnen werken en help ze bij beslissingen nemen. En ik kan ze coachen op het podium, hoe ze het publiek moeten vermaken. Ik leer zelf ook nog steeds."

In The Battle-shows, die vrijdagavond van start gaan, worden de teams van de vier coaches uitgedund. De shows zijn al opgenomen en VanVelzen houdt uiteindelijk zeven kandidaten over. "Je maakt natuurlijk een battle op papier, omdat je bepaalde verwachtingen hebt. Maar in de helft van de gevallen presteerden de kandidaten veel minder of juist veel beter. Het was spannender dan gedacht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren