logo songteksten.net

Yvon Jaspers is wederom beste presentatrice

(Novum) - Yvon Jaspers is vrijdagavond tijdens het gala van de Gouden Televizier Ring 2010 uitgeroepen tot beste presentatrice van Nederland. De Boer Zoekt Vrouw-presentatrice won daarmee voor het derde achtereenvolgende jaar de Zilveren Televizier Ster.

Jaspers liet in de strijd om de prijs voor beste presentatrice RTL-sterren Linda de Mol en Irene Moors achter zich. "Dankjewel, al die mensen die gestemd hebben. Het was voor mij een heel bijzonder jaar", zei de Avro-presentatrice die tijdens haar dankwoord stil stond bij drie personen die ze vlak voor hun dood leerde kennen voor het programma Over Mijn Lijk.

Bij de mannen ging Jeroen van Koningsbrugge (RTL 4, VPRO) aan de haal met de Zilveren Televizier Ster. De Ik Hou Van Holland-teamcaptain en Draadstaal-acteur werd boven Matthijs van Nieuwkerk (Vara) en Joris Linssen (NCRV) verkozen tot beste presentator.

Jan Kooijman is volgens Nederlandse tv-kijkers het grootste presentatietalent en ontving daarvoor de Televizier Talent Award. De RTL-acteur en -presentator, die sprak van 'een ontzettend fijn moment', liet Jan Smit (Tros) en René van der Gijp (RTL 7) achter zich.

Het gala van de Gouden Televizier Ring vond vrijdag voor de 45e keer plaats. De presentatie van het evenement in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam was in handen van Chantal Janzen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren