logo songteksten.net

Katy Perry en Russell Brand geven elkaar jawoord

(Novum/AP) - Zaterdag is de grote dag voor Katy Perry en Russell Brand. Het koppel heeft alles uit de kast getrokken om de belangrijkste dag van hun leven zo speciaal mogelijk te maken. Met hun beste vrienden zijn ze voor een zesdaagse ceremonie naar het noorden van India vertrokken, waar ze elkaar op zaterdag het jawoord geven.

De Britse komiek en de Amerikaanse zangeres beloven elkaar eeuwige trouw in de stijl van een traditionele Indiase hindoebruiloft. Brand vroeg zijn vriendin eind vorig jaar ten huwelijk in India na een vakantie. Eerder lieten de twee tortelduifjes een tekst in Sanskriet op hun rechterarm zetten. Anuugacchati Pravaha betekent Go with the flow.

Het koppel heeft volgens een lokale touroperator dertien voertuigen gehuurd voor hun ongeveer tachtig gasten. Onder hen bevinden zich naar verwachting Perry's beste vriendin Rihanna, Little Britain-komiek David Walliams en presentator Jonathan Ross. Het hele gezelschap vertrekt na de bruiloft naar het Ranthambore National Park, waar zich tijgers, luipaarden, beren en hyena's schuilhouden.

De 25-jarige Perry en de 35-jarige Brand probeerden de details van hun huwelijksvoltrekking tevergeefs geheim te houden. Op de uitnodigingen schreven ze hun gasten alleen dat ze in India gingen trouwen en dat de feestelijkheden 'tot een week' zouden duren.

Media in Engeland en Amerika berichtten woensdag al over de aankomst van het paar in India. Perry werd donderdag op het vliegveld van Jaipur, de hoofdstad van de deelstaat Rajasthan, gespot met een Indiase neusring, die volgens traditie door de bruidegom wordt afgedaan tijdens de huwelijksnacht.

Katheryn Elizabeth Hudson, zoals Katy Perry eigenlijk heet, leerde Russell Edward Brand in de zomer van 2008 kennen. Het tweetal begon pas met daten nadat ze elkaar vorig jaar in september weer tegenkwamen bij de MTV Awards.

Katy Perry won geen award, maar Brand, die de show presenteerde, verklaarde dat ze een schouder nodig heeft om op uit te huilen. "Dus eigenlijk ben ik de grote winnaar van vanavond." Het paar verloofde zich rond de jaarwisseling, een paar maanden na het begin van hun relatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren