logo songteksten.net

Chris Brown richt zich op muziek na vrijlating

(Novum) - De vrijgelaten Chris Brown wil weer muziek gaan maken. "Terug naar de muziek en de fans", twitterde de zanger, die rond middernacht de gevangenis verliet, maandag. De 25-jarige Brown zat sinds half maart in de bak omdat hij zich niet aan de voorwaarden van zijn proeftijd had gehouden.

De r&b-zanger, die vier studioplaten heeft uitgebracht, liet weten zich 'gezegend' te voelen nu hij weer op vrije voeten is. "Dank u, God", schreef hij. Brown kreeg de proeftijd in 2009 opgelegd nadat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar had geslagen.

Brown was in zijn proeftijd onder meer betrokken bij een vechtpartij in Washington DC. De r&b-zanger riskeerde door zijn wangedrag een celstraf van vier jaar, maar een rechter in Los Angeles bepaalde vorige maand echter dat hij maar 131 dagen hoefde te zitten, omdat Brown zich de afgelopen maanden goed zou hebben gedragen.

Hoewel de zanger de gevangenis weer heeft verlaten, zijn de sores met justitie nog niet voorbij. De zanger moet voor de vechtpartij in Washington nog voor de rechter verschijnen. Hij wordt verdacht van mishandeling van een man die hij op straat had aangevallen. Ook werd zijn proeftijd in Los Angeles verlengd tot eind januari.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren