logo songteksten.net

Opstootjes rondom huwelijk Brand en Perry

(Novum/AP) - Een vriend van Russell Brand heeft vrijdag rake klappen uitgedeeld aan een aantal fotografen. Die probeerden Brand vlak voor zijn huwelijk met Katy Perry op de gevoelige plaat vast te leggen. De Britse komiek belooft zaterdag eeuwige trouw aan de Amerikaanse zangeres.

Russell genoot met een aantal bruiloftsgasten van een safari in het Ranthambore National Park toen een aantal fotografen opdook. Een vriend van de bruidegom sprong uit zijn jeep en sloeg de chauffeur van de fotografen in zijn gezicht. Vervolgens ging Brands vriend er met de autosleutels vandoor, waardoor de fotografen zonder voertuig achterbleven in het natuurpark waar wilde tijgers, luipaarden, hyena's en beren leven.

"Russell was bijna in tranen", vertelt een ingewijde aan het Britse tabloid The Sun. Volgens de bron was de 35-jarige komiek in paniek. "Russell vreesde dat zijn bruiloft in het water zou vallen." De Brit was zelf niet betrokken bij het opstootje, maar raakte onlangs in Los Angeles wel slaags met een paparazzo. "Hij was bang dat agenten hem op zijn grote dag zouden komen ondervragen."

Parkbeheerders hebben Brands vriend weten te kalmeren en konden zo de autosleutels bemachtigen. De fotografen zijn naar de politie gegaan, maar hebben aangegeven enkel een verontschuldiging te willen. Agenten willen wel Russells vriend en een bodyguard spreken.

Brand stapt zaterdag in het huwelijksbootje met de tien jaar jongere Katy Perry. Het stel heeft de foto's van hun bruiloft in India exclusief verkocht aan een Brits blad. Andere fotografen zijn niet welkom.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren