logo songteksten.net

Irene van de Laar is grote knuffelbeer

(Novum) - Irene van de Laar vindt dat er in Nederland te weinig wordt geknuffeld. De presentatrice pleit ervoor dat mensen elkaar vaker vastpakken. "Je mag best uiten dat je van iemand houdt", zegt Van de Laar tegen Novum Nieuws. Zondag is het nationale knuffeldag.

Zelf is Van de Laar 'enorm fysiek aangelegd'. "Ik ben een hele grote knuffelvrouw", vindt ze. Ook Sylvie van der Vaart is een knuffelkont. "Mijn man, mijn kind, iedereen die ik lief vind, wil ik vasthouden", legt ze uit.

De voetbalvrouw is van mening dat iedereen een steentje kan bijdragen aan een betere leefomgeving. "De maatschappij is zoals je 'm zelf maakt. Als je zelf vriendelijk en warm bent, krijg je dat ook terug."

Irene van de Laar bepleit meer empathie. "Ik sprak net een vriendin die boodschappen aan het doen was. Zij vroeg aan de vrouw achter haar of ze haar bonuskaart mocht lenen, en dat mocht niet", geeft Van de Laar als voorbeeld. "Toen dacht ik: sorry hoor, dat is echt unbelievable triest."

Leontine Borsato denkt dat mensen zichzelf af en toe gek maken. "Natuurlijk is er wat gaande maar aan de andere kant moeten we ons niet bang laten maken." Die mening kan Nikkie Plessen alleen maar beamen. "Hoe langer we erover praten, hoe erger het lijkt", meent de presentatrice. Ze noemt zichzelf een warm persoon. "Bij mij staat de deur altijd open."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren