logo songteksten.net

Wesley en Yolanthe gedagvaard om kosten bruiloft

(Novum) - Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau staan volgende maand voor de rechter vanwege de onbetaalde kosten van hun bruiloft. Het echtpaar is vrijdag gedagvaard, hebben de advocaten van Wesley en Yolanthe en van hun weddingplanner laten weten.

De voetballer en presentatrice trouwden afgelopen zomer in Toscane. Het extravagante huwelijksfeest duurde drie dagen en liep aardig in de papieren. Het bruidspaar en hun weddingplanners van The Class Company ruziƫn al weken over de rekening van het feest. Volgens Wesley en Yolanthe heeft het evenementenbureau zich niet aan het vooraf afgesproken budget gehouden, de weddingplanners beweren dat de bruid en bruidegom op het laatste moment met allerhande extra verzoeken kwamen.

Hoe hoog het nog openstaande bedrag is, is niet bekend. Naar verluidt gaat het om enkele tonnen. Volgens de advocaat van Wesley en Yolanthe heeft het paar 1,4 miljoen euro betaald. "Het gaat om aanvullende kosten", laat hij De Telegraaf weten. De raadsman van The Class Company spreekt dat tegen. Volgens hem is er slechts 1,18 miljoen betaald. De advocaat heeft RTL Boulevard laten weten dat de eerste zitting van de rechtszaak plaatsvindt op 10 november.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren