logo songteksten.net

Lindsay Lohan in geldnood door afkickkliniek

(Novum/AP) - Lindsay Lohan kampt met financiële problemen. De 24-jarige actrice heeft tegen haar reclasseringsambtenaar gezegd dat ze het geld voor haar afkickbehandeling maar moeilijk bij elkaar weet te krijgen. Desondanks besloot de rechter vrijdag dat Lohan tot na Nieuwjaar in de kliniek moet blijven.

Lohan koos zelf voor de beroemde Betty Ford-kliniek in Californië. De kosten voor een behandeling van drie maanden kunnen volgens de website van de afkickkliniek oplopen tot bijna vijftigduizend dollar. Lindsay verblijft sinds eind september in de instelling. Vlak voordat ze haar intrede deed, testte ze positief bij een door de rechter opgelegde drugstest.

De 24-jarige is bovendien bang dat een lang verblijf in een afkickkliniek haar carrière schaadt. Die angst blijkt ongegrond, nu de regisseur van de film Inferno heeft gezegd te wachten op Lohan. In de biografische film over pornoster Linda Lovelace speelt Lindsay de hoofdrol.

"We zijn niet van plan haar te vervangen", zei regisseur Matthew Wilder vrijdag. De opnamen van Inferno staan nu gepland voor half januari. Lindsay wordt op zijn vroegst op 3 januari ontslagen uit de Betty Ford-kliniek. "Het ziet er goed uit", oordeelde Wilder.

Lindsays behandelaars zijn het roerend eens met de rechter. "Als ze haar leven wil redden, moet ze aan haar problemen blijven werken", concludeerde een psychotherapeut. Andere behandelaars verklaarden dat een lang verblijf in een afkickkliniek de beste optie is voor Lindsay.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren