logo songteksten.net

Ushi en Loesie behalen kijkcijferrecord

(Novum) - Wendy van Dijk heeft goed gescoord met haar nieuwe programma Ushi & Loesie. De eerste aflevering van het programma vestigde zaterdag meteen een kijkcijferrecord voor de presentatrice.

Het nieuwe seizoen ging van start met ruim 2,7 miljoen kijkers. Van Dijk betwijfelde vooraf of ze het succes van de vorige reeks wel zou kunnen evenaren. "2,4 miljoen kijkers is hysterisch veel", zei de presentatrice deze week over het record van het laatste seizoen. "Dat geloof ik nog steeds niet, dat is krankzinnig."

Het gemiddelde bij Ushi & Dushi, de voorganger van Ushi & Loesie, lag vorig seizoen rond de twee miljoen kijkers. "Ook krankzinnig eigenlijk."

De 39-jarige Van Dijk was bang dat ze door het succes van vorig jaar de lat veel te hoog had liggen. "Alles wat eronder zit ga je bijna als een teleurstelling ervaren. Terwijl als je 1,6 miljoen kijkers scoort, heb je ook een wereldprogramma."

Hoewel de presentatrice voorzichtig was met voorspellingen, kondigde ze wel al aan dat het met haar nieuwe programma wel goed zou komen. "Eigenlijk is het nog een stukje beter dan vorig jaar."

Ook Ik Hou van Holland scoorde zaterdag met ruim 2,6 miljoen kijkers beter dan ooit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren