logo songteksten.net

Lange Frans verdedigt twitterende echtgenote

(Novum) - Lange Frans heeft het via Twitter opgenomen voor zijn vrouw. Daniëlle van Aalderen twitterde zaterdag een stortvloed aan geëmotioneerde berichten over hun financiële problemen.

"Mensen, Daniëlle spreekt de waarheid vanuit het hart", twittert Lange Frans zondag. "Ze hebben ons kapot gemaakt. Ze is er altijd voor me en heeft de boel gered." De 26-jarige Daniëlle liet de rapper eerder via Twitter onder meer weten dat hij een grote fout heeft begaan. "Dozen inpakken in de studio, 278 duizend euro weg! Omdat Bart Zeilstra zijn verantwoording niet neemt", twitterde Daniëlle boos.

Ze noemt Zeilstra, beter bekend als Baas B., een 'teringjoch' dat voor alle ellende heeft gezorgd omdat hij bepaalde papieren niet zou willen ondertekenen. "Ik zit in de grootste teringzooi omdat jij de sleutel moet inleveren van de studio doordat jouw zogenaamde vrienden je laten stikken", liet Daniëlle aan Frans weten. In verschillende tweets geeft ze Zeilstra en voormalig manager Willem van den Brandt de schuld van hun financiële problemen.

"Ik zit niet voor niets in de ziektewet, weeg niet voor niets 46 kilo! Hoeveel stress denk je dat dit allemaal geeft", vraagt ze de rapper en alle overige volgers. Kritiek over haar uitlatingen legt de echtgenote van Lange Frans naast zich neer. "Ik heb geen contract getekend aan het begin van onze relatie dat ik moet zwijgen als er andere mensen zijn die ons in de problemen brengen."

Vorig jaar onthulde de 30-jarige Frans te zijn opgelicht door zijn manager. Later kwamen daar problemen met de belastingdienst bij en werd de rapper door zijn vrouw tijdelijk uit huis gezet. Onlangs vertelde Frans zijn financiële zaken vrijwel op orde te hebben. "We zijn er bijna helemaal uit met onze 'vrienden' van de belastingdienst." Momenteel toert de rapper door het land met zijn theatertournee Solo.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren